excursie pentru fotbalistele de la fc hemannstadt la sâncraiu. gazdele nu s-au prezentat la meci
Foto: Claudiu Capră

Echipa feminină AFC Hermannstadt va câștiga la ”masa verde” partida de fotbal din deplasare cu Olimpic Star Cluj, din etapa a 4-a a Ligii a II-a, după ce gazdele nu s-au prezentat la meci!

Fotbalistele de la AFC Hermannstadt au făcut sâmbătă deplasarea la Sâncraiu – Cluj, pentru jocul din etapa 4 a Ligii a II-a, cu Olimpic Star. Ajunsă la terenul ”Voința” din Sâncraiu, echipa sibiană a avut parte de o surpriză de proporții, pentru că acolo nu au întâlnit decât arbitrii delegați la joc.

În ciuda încercărilor de a discuta telefonic cu reprezentanții clubului Olimpic Star, nimeni nu a răspuns apelurilor. Administratorii stadionului nu știau că este meci, dar nici ambulanța nu a fost chemată. Olimpic Star a jucat până acum un singur meci, pierdut cu 0-14 în deplasare, la Baia Mare și nu a anunțat că nu se va prezenta la meciul cu AFC Hermannstadt. Echipa gazdă riscă acum o amendă drastică, de 5000 lei.

Cu cele trei puncte pe care le va obține la comisii, echipa feminină AFC Hermannstadt va urca pe locul 2 în Seria B, cu 6 puncte din 3 jocuri.

Echipa de fotbal feminin a Academiei de Fotbal Măgura evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt.

 

Ultima oră

Comentariul meu