csc 1599 șelimbăr, la primul eșec în liga 2. a pierdut acasă cu slobozia

CSC 1599 Șelimbăr a suferit duminică, la Cisnădie, prima înfrângere din acest sezon, 0-1 cu Unirea Slobozia și echipa lui Niculescu pierde fotoliul de lider.

Prima fază importantă a partidei de la Cisnădie, în care s-au duelat singurele echipe neînvinse a adus și singurul gol. În minutul 7, Christ Afalna a marcat din 6 metri, cu călcâiul, de lângă Natea fructificând centrarea lui Ibrian. Imediat, Năstăsie a șutat din lovitură liberă, Ibrian a deviat cu capul și mingea s-a dus peste poartă.  Centralul Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) a stricat jocul după ce l-a eliminat gratuit pe Lumbu, în minutul 18, pentru două galbene acordate în decurs de două minute, ambele venite după simulări ale lui Atanase. Cel puțin primul galben a fost unul gratuit.

Niculescu face trei schimbări la pauză, pentru a aduce prospețime, dar tot centralul Cristian Moldoveanu este în prim-plan și nu îi arată al doilea galben lui Atanase, în minutul 53 după un fault din spate la Mitrea. În superioritate, Slobozia s-a apărat cu dinții și nu a mai avut nici pe faza ofensivă.  În ciuda eforturilor pe final, Șelimbăr a cedat, scor 0-1, însă frustrarea la deciziile eronate ale arbitrului este una mare.

Astfel, după șapte etape de Liga 2 în care a fost lider, Șelimbărul coboară pe locul 2, fiind devansată de Unirea Slobozia, echipă care rămâne neînvinsă

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Palmeș, Natea, Lumbu, Mitrea – T. Călin (Berisha 46′) – Rodri Hermando (Monea 46′), Rotund (C. Soare 46′), I. Năstăsie (Panos 64′), Schieb (Crișan 20′) – Moussinga.

csc 1599 șelimbăr, la primul eșec în liga 2. a pierdut acasă cu slobozia

Ultima oră

Comentariul meu