șelimbărul vrea să treacă duminică și de slobozia. ciprian natea: ”avem încredere în noi”

Fundașul central al CSC 1599 Șelimbăr, Ciprian Natea este cel mai vechi jucător al echipei și a ajuns la cel de-al patrulea sezon alături de ”călăreții roșii.”

Fundașul central Ciprian Natea (27 ani) este la Șelimbăr din vara anului 2019, imediat după ce echipa promovase la Liga 3. Echipa șelimbăreană a urcat pas cu pas și acum este lider în Liga 2. ”Când am venit la Șelimbăr, în urmă cu 4 ani, era o echipă nou-promovată în Liga 3, câștigase barajul, eu jucasem la Avrig. Nu mă gândeam atunci că facem pasul așa de rapid, dar aici sunt oameni foarte ambițioși și știam unde tindem să fim” povestește Ciprian.

”Doar următorul meci este important”

CSC 1599 Șelimbăr este neînvinsă după opt etape în Liga 2, iar Natea a jucat în toate aceste meciuri, reușind să marcheze și un gol. ”Este foarte plăcut să vedem că suntem neînvinși și primim cu greu gol, am avut și o serie cu echipe mai bune și ne-am văzut forțele. Este plăcut să fim lideri, dar vedem ce urmează, pentru că Liga 2 este foarte periculoasă, poți câștiga cu echipe bune și apoi poți pierde contra adversarilor care par mai accesibili. Poate că este un clișeu, dar la noi chiar așa este, doar următorul meci este important, luăm fiecare joc în parte și ne dorim să scoatem maxim. Uneori nu poți câștiga și te mulțumești și cu o remiză, dar dacă continuăm în același ritm, ne gândim și la play-off”.

șelimbărul vrea să treacă duminică și de slobozia. ciprian natea: ”avem încredere în noi”

”Muncim foarte mult și există unitate de grup”

Chiar dacă echipa nu are drept de promovare în Liga 2, acest lucru nu îi afectează pe jucători, care joacă pentru salarii, prime și un pas înainte în carieră. ”Din moment ce noi avem dreptul de participare în Liga 2, ne vedem de treabă, nu ne dăm la o parte, jucăm și vrem să câștigăm. Până acum ne-a ieșit, important este că există competivitate și că avem rezultate. Nu e niciun secret, muncim foarte bine cu toții și este foarte importantă unitatea de grup. Băieții noi s-au integrat bine, suntem și nucleul care a rămas de anul trecut. Cu toții muncim din greu. Grupul este mai unit, echipa este mai puternică și asta se vede în rezultate” crede Ciprian Natea.

”Țintim victoria la fiecare meci”

Singurele echipe neînvinse în Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr și Unirea Slobozia se înfruntă în meci direct duminică, la Cisnădie, de la ora 11.30, în etapa a noua. ”Vrem să rămânem neînvinși și după meciul cu Slobozia, o echipă puternică. Va fi un joc greu, suntem două echipe neînvinse, dar avem încredere în noi și la la fiecare meci țintim victoria. La Cisnădie este super, avem fanii aproape și asta se simte. Pe viitor, așteptăm să revenim la Șelimbăr, să fim acasă, nici eu nu am avut ocazia să joc acolo.”

Ca obiectiv personal, Ciprian Natea își propune să joace cât mai bine și să crească în evoluții odată cu echipa pregătită de Claudiu Niculescu. ”Mă gândesc să îmi fac treaba bine, să joc la fel sau și mai bine, greșeli facem cu toții, se întâmplă la fotbal. Vrem să jucăm cât mai bine, să avem rezultate și atunci  altfel vor fi lucrurile și altfel ești văzut. Dacă faci eroarea să te gândești la Liga 1, poate uiți ce e important pe termen scurt”.

”Acasă am toate condițiile pentru performanță”

Sibian get-beget, Natea a jucat până acum doar în județ, la Măgura Cisnădie, FC Avrig și CSC 1599 Șelimbăr. ”Nu a fost cazul să plec în alte zone, nu au fost oferte, dar îmi este foarte bine aici, sunt la un club foarte serios și întâlnești rar asta, să ai acasă toate condițiile pentru a face performanță. Este greu să pleci din Sibiu, dacă aici îți este bine. Încercăm să fim cu picioarele pe pământ și modești, asta ne-a adus rezultate până acum” a mai spus stoperul ”călăreților roșii”.

șelimbărul vrea să treacă duminică și de slobozia. ciprian natea: ”avem încredere în noi”

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu