ora de politică: alexandru găvozdea, liderul mișcării sibiu2024 , vineri de la ora 20:00 pe ora de sibiu
Dragoș Popescu și Alex Găvozdea, la Ora de Politică

Ora de Sibiu continuă seria de emisiuni Ora de Politică. Invitatul acestei ediții este arhitectul Alexandru Găvozdea, lider al mișcării civice Sibiu 2024. Interviul poate fi urmărit pe pagina de Facebook, LinkedIn și pe YouTube, vineri, de la ora 20:00! 

Ora de Politică” este unica emisiune online dedicată dezbaterilor politice din județul Sibiu, moderată de Dragoș Popescu, redactorul-șef al Ora de Sibiu. La „Ora de politică” vor fi invitați lideri ai formațiunilor politice locale, oameni implicați în politica locală, regională și națională care au un cuvânt de spus în ceea ce privește viitorul Sibiului și nu numai.

Alexandru Găvozdea este liderul mișcării Sibiu2024, a fost președinte al Ordinului Arhitecților din România și ia în considerare să candideze la Primăria Sibiu anul viitor.

Alexandru Găvozdea a vorbit despre problemele ahitectonice ale Sibiului, despre platforma Sibiu2024 și care este scopul acesteia, dar și despre o potențială candidatură la Primăria Sibiu. „Eu cred dacă facem un plan pentru Sibiu convingător astfel încât aibă sens o candidatură, în funcție de cât de convingător este el se va măsura prin aderența oamenilor la acest plan și sigur este nevoie și comunicăm, îl prezentăm, îl explicăm. Dar în primul rând el trebuie existe și pe asta vrea ne concentrăm, pentru altfel nu avem nimic mai valoros decât o candidatură care doar se anunță”, a spus arhitectul Alexandru Găvozdea.

Ultima oră

Comentariul meu