accident la mediaș: o mașină a intrat într-un autobuz pe șoseaua sibiului
foto: arhivă

Un accident între o mașină și un autobuz s-a produs vineri, pe Șoseaua Sibiului. În urma impactului o medieșeancă a fost rănită.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident produs pe Șoseaua Sibiului, în apropiere de intersecția cu strada Calafat, din municipiul Mediaș.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Târnava, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda 2 pe banda 1 și a intrat în coliziune cu un autobuz condus pe banda 1 de către un localnic în vârstă de 41 de ani. O pasageră din autobuz, o medieșeancă în vârstă de 73 de ani, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital conștientă. Fără mari probleme de trafic, potrivit IPJ Sibiu.

Saj Sibiu a intervenit în Mediaș, pe Șoseaua Sibiului la un accident rutier între un autoturism și un autobuz. În urma coliziunii, o femeie de 73 de ani din autobuz a suferit un TCC acut închis și traumatism de membru superior. Femeia a fost transportata la CPU Mediaș în stare stabilă.

Ultima oră

Comentariul meu