paznicul care a atacat cu spray lacrimogen elevii de la liceul terezianum a fost dat afară

Agentul de pază care a atacat mai mulți elevi cu spray lacrimogen miercuri, în curtea Liceului „Terezianum” din Sibiu, a fost concediat de firma de pază la care era angajat.

Un portar a atacat mai mulți elevi de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Terezianum cu spray lacrimogen. Aceste era agentul de pază al instituției Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOF), ci nu al liceului. (DETALII AICI)

În urma incidentului, agentul de pază a fost concediat. Administratorul firmei de pază, unde bărbatul era angajat a luat măsura de a-l suspenda din funcție. „Am avut un eveniment nefericit si regretabil. S-au luat măsurile legale în sensul că ieri în jurul orei 13.00 ne-am deplasat la fața locului și am luat un raport. El este momentan suspendat până la terminarea cercetărilor cu privire la ce s-a întâmplat la fața locului. Din câte am înțeles nu au fost leziuni grave, portarul spunând că nu a făcut intenționat acest lucru ci din neglijență a apăsat pe butonul de acționare al spray-ului. De mâine va fi înlocuit de alt agent care să își desfășoare activitatea acolo. Ne pare rău și regretăm cele întâmplate. Ne cerem scuze și pe viitor sperăm să nu ne mai confruntăm cu astfel de evenimente. Poliția a fost la fața locului și a luat măsurile legale”, a transmis Dan Pandea, administratorul Atac Security.

Citește și: Elevi atacați cu spray lacrimogen de un agent de pază la Liceul „Terezianum”. Motivul: au călcat iarba (video)

 

Ultima oră

Comentariul meu