mişcarea civică "vă vedem din sibiu", subiectul unui documentar la astra film festival (video)
Foto Facebook Vă vedem din Sibiu

Radu Vancu şi Ciprian Ciocan, dar şi alţi protestari care au făcut parte din mişcarea civică “Vă vedem din Sibiu” vor putea fi văzuţi la Festivalul Astra Film, în scurtmetrajul Think Freedom: The Catalyst, care va avea proiecţia la CineGold 7 (Promenada Mall).

YouTube video

“Într-o notă foarte optimistă, noi nu susţinem numai cărţi, ci susţinem şi scurtmetraje. Vă invităm pe 16 octombrie, va fi premiera unui scurtmetraj, despre voi, jumătate din sală vă recunosc. Este despre mişcarea “Vă vedem” şi va fi prezentată la Astra Film Fest. E un regizor bulgar care l-a făcut. Este o serie despre oameni care au făcut ceva în ţările lor şi au schimbat lumea în bine. Noi am ales în România, mişcarea “Vă vedem” şi va fi urmată de o dezbatere pentru că filmul pune o întrebare esenţială, unde Radu Vancu este optimistul de serviciu”, a anunţat joi seara, Raimar Wagner – director Friedrich Naumann Foundation.

Acesta a fost prezent alături de Radu Vancu şi Dan Barna, la lansarea cărţii “Cine a făcut România: Răscrucile noastre”, la Librăria Humanitas din Sibiu, în prezenţa autorului, fostul ministru Cristian Ghinea.

Radu Vancu a mărturisit că  este “singurul optimist din filmul acela. Aşa un fel de demenţă veselă”.

Astra Film Festival va avea loc în perioada 15-22 octombrie. Programul complet îl puteţi vedea pe site-ul festivalului www.astrafilm.ro

Ora de Sibiu se numără printre partenerii media ai evenimentului.

Mişcarea civică “Vă vedem din Sibiu” a însemnat proteste repetate, în faţa sediului PSD din Sibiu, în “zona liberă de corupţie”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Serios? Si ce au vazut din Sibiu? Cum de nu au vazut ÎN Sibiu. Au vazut doar ce li s a cerut sa vada. Vancu et comp nu sunt decat alti oportunisti aserviti unui partid politic. Cand esti obiectiv, vezi tot si in stanga si in fata si in dreapta!