măldărășanu s-a săturat de gafele din apărare și vrea o defensivă bună la craiova. ”va trebui să ne apărăm perfect”

În etapa 12 din Superligă, FC Hermannstadt joacă vineri, de la ora 18.00, în Bănie, cu FC U 1948, echipa lui Adrian Mititelu.

Oltenii sunt acum pe locul 10 în Superliga, cu 12 puncte, în timp ce Sibiul se află pe 5, cu 15 puncte, astfel că vineri se anunță un joc echilibrat. Până acum, FC U 1948 și FC Hermannstadt  s-au întâlnit doar de trei ori, în sezonul trecut, când s-au consemnat două remize și un succes al sibienilor.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Craiova 1948!

Doljenii au două meciuri la rând pierdute în SuperLiga și nu traversează o formă bună. În schimb,  sibienii au ajuns la șapte etape fără eșec în campionat și vor să își consolideze poziția de play-off.

”Sunt convins că vom marca”

Antrenorul Marius Măldărășanu își dorește ca echipa sa să se apere bine vineri, în Bănie,  împotriva unui adversar periculos. ”Avem un meci dificil, cu o echipă bună a campionatului, cu jucători cu calitate foarte mare și un profil al echipei foarte ofensiv. Va trebui să ne apărăm perfect, sunt o echipă imprevizibilă, dacă prind o zi bună, pot marca foarte multe goluri. Va trebui în primul rând să fim bine pregătiți pe faza defensivă, pentru că pe atac stăm destul de bine, avem mereu situații de gol, ocazii si sunt convins că vom marca. Depinde de forma de moment, important e ca băieții să dea totul, pentru că este al șaselea joc într-un timp scurt, doar 19 zile. Împreună am gestionat bine, ar fi senzațional să terminăm acest program încărcat cu o victorie” crede tehnicianul Sibiului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Fostul rapidist speră ca seria invincibilității să continue și după deplasarea de la Craiova. ”Au echipă omogenă, sunt mulți jucători din sezonul trecut, au calitate tehnică, sunt foarte mobili, trebuie să îi anihilăm în anumite momente. Noi avem un bloc defensiv bine pus la punct, sper să fie cum ne dorim în acest meci.  Nu va fi ușor, este o depasare din care aș vrea să scoatem maxim” a anunțat Măldărășanu.

Din echipa sibiană ar putea lipsi vineri Ciubotaru, care este răcit, dar și Murgia, care are probleme la călcâi.

Echipă probabilă FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Stoica, Găman, Oroian – Balaure, Alhassan, Sota, Bucuroiu – Neguț, Paraschiv.

măldărășanu s-a săturat de gafele din apărare și vrea o defensivă bună la craiova. ”va trebui să ne apărăm perfect”

 

Ultima oră

Comentariul meu