incendiul de la o fabrica de reciclare din șura mică a fost lichidat. aproximativ 70 de persoane evacuate (foto video)

Pompierii sibieni intervin joi seara în Șura Mică pentru a stinge un incendiu izbucnit la o fabrică de reciclare.

YouTube video

Update

Incendiul a fost lichidat, cauza izbucnirii aceștia este în curs de stabilire.

Update

Din fabrică au fost evacuați toți angajații, aproximativ 70 de persoane, din fericire nici o persoană nu necesită îngrijiri medicale.

În acest moment pompierii acționează pentru ventilarea unei hale unde se prelucrează deșeuri de hârtie în vederea reciclării, întrucât aceasta este inundată cu fum, transmite ISU Sibiu

Știre inițială

ISU Sibiu intervine de urgență în localitatea Șură Mică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o fabrică de reciclare. La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare, două de prima intervenție și trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

incendiul de la o fabrica de reciclare din șura mică a fost lichidat. aproximativ 70 de persoane evacuate (foto video)

Incendiul se manifestă în interiorul halei de producție. Toate persoanele din fabrică au fost evacuate. Intervenția este în desfășurare transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Revenim cu detalii.

incendiul de la o fabrica de reciclare din șura mică a fost lichidat. aproximativ 70 de persoane evacuate (foto video)incendiul de la o fabrica de reciclare din șura mică a fost lichidat. aproximativ 70 de persoane evacuate (foto video)incendiul de la o fabrica de reciclare din șura mică a fost lichidat. aproximativ 70 de persoane evacuate (foto video)incendiul de la o fabrica de reciclare din șura mică a fost lichidat. aproximativ 70 de persoane evacuate (foto video)incendiul de la o fabrica de reciclare din șura mică a fost lichidat. aproximativ 70 de persoane evacuate (foto video)

Ultima oră

Comentariul meu