garaj în flăcări în vasile aaron. o mașină a luat foc

Pompierii sibieni intervin la un incendiu în Vasile Aaron. Un garaj a fost cuprins de flăcări.

O mașină a ars în totalitate după ce un incendiu a izbucnit, joi, într-un garaj din Vasile Aaron. Pompierii și polițiștii au închis zona temporar din motive de siguranță.

Update

Incendiul a fost lichidat. A ars în totalitate un autoturismul și de asemenea incendiul s-a extins la întregul garaj, afectând în totalitate interiorul acestuia precum și bunurile existente acolo. Suprafața afectată este de aproximativ 50 mp.
Din cauza degajărilor de fum a fost afectat și holul locuinței care se află lângă garaj.

Din interiorul garajului au fost extrase patru butelii de CO2, care sunt parțial deteriorate. Pentru siguranța cetățenilor din zonă s-a stabilit un perimetru de siguranță și s-a evacuat zona pe o distanță de aproximativ 100m până la finalizarea intervenției.

Cauza incendiului este în curs de stabilire, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

DETALII CU FOTO VIDEO

Știre inițială

ISU Sibiu intervine de urgență pe strada Vasile Aron din municipiul Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifestă la un autoturism situat într-un garaj. La fața locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere și două echipaje SMURD. La acest moment se lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Intervenția este în desfășurare, revin cu date.

garaj în flăcări în vasile aaron. o mașină a luat foc garaj în flăcări în vasile aaron. o mașină a luat foc

Ultima oră

Comentariul meu