explicații de la ”el gringo” după controlul opc. șefa de sală: „s-au găsit mici nereguli care au fost remediate”
Sursa foto: Google Maps

Restaurantul „El Gringo” a fost închis temporar de Protecția Consumatorului după ce a găsit mai multe nereguli. Restaurantul a fost sancționat cu aproape 20.000 de lei.

OPC a descoperit mai multe nereguli la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Șelimbăr. Printre acestea se enumeră produse alimentare fără dată de expirare, aragazul, hota și cuptorul neigienizate, pereți cu igrasie și exfoliere a zugrăvelii, gresie murdară și multe alte nereguli.

Unul dintre reprezentanții restaurantului „El Gringo” susține că  problemele găsite de OPC au fost rezolvate, în prezent restaurantul fiind deschis. „Au fost mici nereguli găsite, dar au fost remediate. Nu au fost găsite nereguli majore. Nu am avut produse expirate, totul a fost în termen. Într-adevăr au fost fire care aveau grăsime pe ele și gresia puțin spartă care a și fost chituită între timp. A doua zi au venit din nou și ne-au dat autorizația de funcționare”, spune șefa de sală, Mihai Ana Maria.

Controalele la restaurant au fost realizate în data de 2 octombrie. Citește și: Restaurantul „El Gringo”, închis pe loc și amendat cu aproape 20.000 de lei de OPC. Mizerie, igrasie și multe alte nereguli (FOTO)

 

Ultima oră

Comentariul meu