dragoș iancu are motive de bucurie. fc hermannstadt i-a mărit considerabil contractul și i-a plătit operația

FC Hermannstadt i-a propus lui Dragoș Iancu un contract până în 2025 și un salariu de lunar 4.000 de euro, dublu față de cel prezent.

Mijlocașul Dragoș Iancu (21 ani)  a suferit o fractură deschisă de peroneu, pe 24 septembrie, în meciul cu Petrolul de la Ploiești (0-0). Cu câteva zile în urmă, chiar de ziua de naștere a jucătorului, președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat că i-a trimis jucătorului contractul de prelungire, care trebuie doar semnat de acesta. Clubul a achitat și suma de 5000 euro, costul operației suferită la Spitalul Monza, unde intervenția chirurgicală a durat 4 ore și a fost efectuată de medicul Gabriel Dinu.

Acordul cu Iancu, scadent în 2024 va fi prelungit cu un sezon, până în 2025. Totodată, salariul i-a fost dublat lui Dragoș Iancu, de la 2.000 de euro pe lună, cât câștigă acum, la 4.000 de euro pe lună.

Iancu a fost externat pe 30 septembrie din spital și peste 1-2 săptămâni va merge să îi fie scoase firele, după care poate începe recuperarea cu Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul de la FCSB. Placa de titan îi va fi scoasă peste un an, însă jucătorul va reveni la antrenamente în luna ianuarie.

Ultima oră

Comentariul meu