cine e rășinăreanca reținută după ce a fost prinsă de trei ori fără permis la volanul unui tractor. paraschiva avea permisul anulat pentru alcool
foto: arhivă

Rășinăreanca, prinsă fără permis de conducere la volanul unui tractor se ocupă cu agricultura și avea permisul anulat din cauza consumului de alcool.

În perioada 25 septembrie – 3 octombrie, femeia a fost depistată în trei rânduri conducând un tractor în Rășinari, deși dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat din cauza consumului de alcool.

Vezi și: Femeie din Rășinari reținută de poliție. A fost prinsă de trei ori conducând un tractor, fără permis

Paraschiva B. are 53 de ani și este cunoscută în comună pentru personalitatea ei puternică. Femeia este singură și se ocupă cu agricultura. Aceasta a rămas fără permis de conducere din cauza consumului de alcool. În prezent este cercetată penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni de conducere având acest drept anulat.

Paraschiva B. a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu