ce filme noi vedem la cineplexx sibiu: aventuri în lumea spiritelor, comedie românească, drama istorică și basm animat

De la aventuri în lumea spiretelor, până la comedii românești și drame istorice care ne vor ține în suspans, Cineplexx Sibiu ne invită să descoperim magia cinematografiei într-un cadru modern și confortabil. Iată ce filme ne așteaptă în săptămâna care urmează:

EXORCISTUL: CEL CARE CREDE ( N15 )

PREMIERĂ: 6 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2 subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: David Gordon Green, Leslie Odom Jr., Ellen Burstyn, Ann Dowd

SINOPSIS:

Continuare a filmului din 1973 despre o fetiță de 12 ani care este posedată de o entitate demonică misterioasă și mama ei care se vede obligată să ceară ajutorul a doi preoți pentru a o salva.

YouTube video

NOROCUL PROSTULUI ( AP12 )

 PREMIERĂ: 6 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie, Drama, Biografic

DISTRIBUȚIE: Vincent D’Onofrio, Seth Rogen, Paul Dano, Pete Davidson, Anthony Ramos, Myha’la Herrold

SINOPSIS:

Ca o trimitere la lupta dintre David și Goliat, Dumb Money spune povestea bazată pe întâmplările nebunești, dar reale, care au făcut ca oameni de rând să învingă Wall Street-ul la propriul joc transformând GameStop (un magazin de jocuri video) în cea mai „fierbinte” companie din lume.

YouTube video

LIBERTATE ( N15 )

PREMIERĂ: 6 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Andi Vasluianu

SINOPSIS:

Sibiu, decembrie 1989. În haosul și panica generate de protestele mulțimii împotriva autorităților, o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliție Viorel e capturat și acuzat că e terorist.

YouTube video

THE FIRST SLAM DUNK

 PREMIERĂ: 6 – 8 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie, Drama, Anime

DISTRIBUȚIE: Jun Kasama, Shinichiro Kamio, Subaru Kimura, Shugo Nakamura

SINOPSIS:

Ryota Miyagi, „vitezomanul” și conducătorul de joc al echipei Shohoku, joacă întotdeauna cu inteligență și cu viteza fulgerului, rotindu-se în jurul adversarilor în timp ce pare a fi complet calm.Născut și crescut în Okinawa, Ryota a avut un frate cu trei ani mai mare decât el. Mergând pe urmele fratelui său mai mare, care a fost un jucător local celebru încă de la o vârstă fragedă, Ryota a devenit și el dependent de baschet. În al doilea an de liceu, Ryota joacă în echipa de baschet a liceului Shohoku, alături de Sakuragi, Rukawa, Akagi și Mitsui, care participă la Campionatul Național Interliceal.Iar acum sunt pe punctul de a provoca echipa campioana en-titre, cea a liceului Sannoh Kogyo.

Ultima oră

Comentariul meu