anchetă și dosar penal deschis de poliție după incendiul de joi din vasile aaron

Poliția Sibiu a deschis dosar de cercetare penală în urma incendiului care a avut loc  joi dimineața, într-un garaj aflat pe strada Vasile Aaron. 

Un incendiu a cuprins un garaj de pe strada Vasile Aaron. Autoturismul a ars în totalitate și incendiul s-a extins la întregul garaj, afectând în întregime interiorul acestuia precum și bunurile existente acolo, suprafața afectată fiind de aproximativ 50 mp. Conform ISU Sibiu, cauza declanșării incendiului a fost reprezentat de scânteile mecanice produse de un aparat de sudură utilizat fără respectarea normelor. (DETALII AICI)

După cercetările efectuate, IPJ Sibiu a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă. „În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele care au dus la izbucnirea incendiului, în vederea aplicării măsurilor legale în consecință”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citește și: Mașina făcută scrum în Vasile Aaron. Zonă închisă din cauza pericolului de explozie la niște butelii (foto video)

 

Ultima oră

Comentariul meu