9 optik se alătură campaniei de prevenire a cancerului la sân cu reduceri la magazinul de ochelari din sibiu

9 Optik este unul dintre cele mai apreciate și căutate magazine de optică. Aparatură de ultimă generație, rame și lentile de calitate și profesionalismul echipei sunt o parte dintre calitățile care se regăsesc la magazinele de optică 9 Optik. Ofertele și implicarea în campanii umanitare reprezintă și ele inițiative des întâlnite la magazinul de ochelari.

Luna octombrie reprezintă luna de conștientizare și prevenție a cancerului de sân, iar 9 Optik și-a dorit să fie aproape de femeile de pretutindeni. Astfel, 9 Optik susține cauza caritabilă donând 2 Euro din fiecare comandă plasată până la finalul lunii octombrie.

Mai mult, 9 Optik vine în întâmpinarea sibienilor și nu numai cu oferte avantajoase. În luna octombrie toată colecția de rame și de ochelari de soare va fi redusă cu 35% și cu 21% toate categoriile de lentile, în limita stocului disponibil.

9 optik se alătură campaniei de prevenire a cancerului la sân cu reduceri la magazinul de ochelari din sibiu

Consultație gratuită

Pentru cei care vor să își facă ochelari noi sau să îi schimbe pe cei actuali trebuie să mai știe că la 9 Optik consultația este gratuită. După ani de activitate și expertiză în optică și optometrie echipa 9 Optik și-a dat seama că vederea perfectă are nevoie de dioptrii calculate la virgulă. Așadar, au în dotare aparatul Vision R, care calculează dioptriile în cel mai mic detaliu.

La 9 Optik găsești și sute de rame de ochelari de vedere și ochelari de soare ale celor mai cunoscute branduri. Acestea garantează calitatea, dar și modele în ton cu moda sezonului, astfel la 9 Optik se găsesc cele mai consacrate: RayBan, Guess, Gucci, Tom Ford. Totodată, magazinul de ochelari dispune de rame la prețuri accesibile, pentru toate buzunarele.

Află toate reducerile și ofertele urmărind paginile de Facebook și Instagram.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu