stadiul celor mai noi creșe din sibiu. doar cea din cartierul ștrand s-a deschis

La începutul lunii septembrie mai mulți părinți erau nemulțumiți de faptul că trei dintre cele mai noi creșe din Sibiu nu se deschid la începutul anului școlar din cauza unor probleme administrative. Indignarea părinților a fost stârnită și din cauza faptului că au aflat de această întârziere cu doar câteva zile înainte de începerea anului școlar.

Creșa din Vasile Aaron, afiliată a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 14, cea din Țiglari care ține de Școala Gimnazială Nr. 23 și creșa din Ștrand, afiliată Școlii Gimnaziale Nr. 1 Sibiu au fost cele trei creșe care au întârziat cu deschiderea pentru că Ministerul Educației a publicat târziu posturile scoase la concurs pentru personalul necesar. (DETALII AICI)

Creșa din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Sibiu și-a deschis pentru prima dată porțile, în data de 2 octombrie, unde cinci grupe de antepreșcolari sunt înscriși. În schimb, creșa din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 23 nu s-a deschis nici până în prezent. Reprezentanții școlii au anunțat că deschiderea creșei va avea loc peste două săptămâni, mai exact în data de 16 octombrie. Ziua Porților Deschise va fi organizată în data de 11 octombrie, când părinții alături de copiii înscriși la creșă o vor putea vizita.

Nici creșa din Vasile Aaron, afiliată a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 14 nu s-a deschis până în prezent deoarece mai au de organizat probele practice pentru posturile de îngrijitori. Data limită a deschiderii acestei creșe este de 23 octombrie.

Citește și: Revoltă printre părinții din Sibiu după ce au aflat că cele trei noi creșe din oraș rămân închise. ISJ vine cu clarificări

 

 

Ultima oră

Comentariul meu