reacţia medlife la acuzațiile făgărăşeanului care protestează la sibiu împotriva clinicii polisano: "ne pare rău pentru situația cu care se confruntă acest domn”

Medlife transmite public că îi pare rău că fostul pacient al Polisano, făgărăşeanul Nicolae Grancea este în situaţia în care afirmă că este bolnav din cauza operaţiilor de hernie la burtă, în urma cărora ar avea probleme cu un testicul şi cu circulaţia. Deocamdată bărbatul se judecă cu Polisano Medlife, în timp ce clinica dă asigurări că a pus la dispoziţia anchetatorilor toate documentele necesare. Nicolae Grancea acuză clinica şi pe chirurgul Aurel Coman, că au greşit în timpul celor două operaţii ale sale, motiv pentru care fostul pacient protestează în această săptămână la Sibiu. 

„Ca urmare a solicitării dumneavoastră cu privire la exprimarea unui punct de vedere al societății noastre referitor la protestul domnului Grancea Nicolae, precizăm următoarele: În primul rând, ne pare rău pentru situația cu care se confruntă domnul Grancea Nicoale, înțelegem și respectăm opinia, precum și dreptul pacientului de a se adresa tuturor instituțiilor competente să analizeze acest caz”, au precizat pentru Ora de Sibiu, reprezentanţii Medlife.

Cei de la Medlife precizează că au colaborat din primul moment cu toate autorităţile implicate în anchetă şi au pus la dispoziţie toate documentele.

„Încă din primul moment am colaborat îndeaproape cu autoritățile implicate, punând la dispoziție toate documentele și informațiile necesare pentru analizarea dosarului aflat pe rol. În prezent, procesul este încă în desfășurare, motiv pentru care ne aflăm în imposibilitatea obiectivă de a vă oferi informații suplimentare. Rămânem în continuare la dispoziția tuturor organelor abilitate, contribuind cu tot ce ține de noi la clarificarea și soluționarea acestui caz”, au mai declarat reprezentanţii Medlife.

Citeşte şi:

Un bărbat protestează în faţa Poliţiei, Parchetului şi Judecătoriei Sibiu. Omul spune că a fost operat greşit la Polisano (video)

Ultima oră

Comentariul meu