elevi atacați cu spray lacrimogen de un agent de pază la liceul „terezianum”. motivul: au călcat iarba (video)

Un agent de pază a atacat mai mulți elevi cu spray lacrimogen miercuri, în curtea Liceului Terezianum din Sibiu. Bărbatul acționa astfel în cazul în care elevii călcau iarba din curtea școlii.

Portarul de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOF) a atacat mai mulți elevi cu spray lacrimogen în momentul în care aceștia călcau iarba. „Un așa zis portar stătea în fata Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Terezianum și le dădea cu spray paralizant în ochi elevilor care călcau pe un așa zis gazon, unde nu era absolut nici un semn să nu calci gazonul. Copiii care au îndrăznit să meargă să îi spună directorului liceului ceea ce s-a întâmplat au fost luați la răspundere deoarece ei nu au ce căuta în fața liceului și de ce ei nu sunt la ore, având în vedere că în fiecare zi și pauză este plin de elevi în fața liceului”, spune un cititor.

Directorul liceului confirmă cele întâmplate și spune că au fost luate măsuri. „Portarul respectiv este angajat al unei firme care asigură paza AJOFM-ului, care este în aceeași curte cu liceul. Am luat legătură cu cei de la firma de pază pentru a lua măsuri cu angajatul. Portarul  nostru își făcea serviciul lui, doar a confirmat că nu a fost el, ci celălalt care ar fi trebuit să își facă serviciul la poarta lui. Un copil i-a spus dirigintei și mi-a spus și mie ce s-a întâmplat. I-au lăcrimat ochii pentru câteva minute, dar nu au fost probleme care să necesite asistență medicală. Bineînțeles, este un gest reprobabil din partea portarului. Din păcate s-a întâmplat și sperăm să nu se mai întâmple”, spune directorul Liceului „Terezianum”.

 

Ultima oră

Comentariul meu