doi sibieni morți într-un accident grav în germania. daniel și rebeca au murit pe loc

Două persoane din Mediaș au murit într-un accident rutier produs în vestul Germaniei, în noaptea de miercuri spre joi. Cei doi se aflau într-un autoturism condus de un prieten de-al lor, care a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat pe contrasens.

Accidentul a avut loc pe drumul național 256, în apropierea localității Windhagen, din landul Renania de Nord-Westfalia. Un VW Polo cu trei persoane la bord se deplasa dinspre Kotthausen spre centrul orașului Gummersbach, în jurul orei 21:10.

În apropierea intersecției cu Martin-Siebert-Straße, șoferul ar fi pierdut controlul mașinii într-o curbă lungă la stânga. Autoturismul a derapat, a intrat pe contrasens și a lovit un VW Tiguan condus de o femeie în vârstă de 25 de ani.

IMAGINI DE LA ACCIDENT: Familia este în stare de ȘOC. ”Te-ai dus prea repede..Drum lin spre cer” 

Șoferul VW Polo, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la spital, unde se află în stare critică. Cei doi pasageri, un bărbat în vârstă de 27 de ani și o femeie în vârstă de 23 de ani, au murit pe loc.

Cei doi tineri din Mediaș erau în Germania pentru studii. Bărbatul era student la Universitatea de Tehnologie din Aachen, iar femeia era studentă la Universitatea din Köln. Poliția germană a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu