csu dă lovitura. victorie uriașă a sibiului la oradea!

Miercuri seară, în etapa a doua a Conferinței B din Liga Națională de baschet masculin,  CSU Sibiu s-a impus în deplasare cu CSM Oradea, scor 79-66. 

Trupa lui Rinkevicius a pornit mai greu în meci, nu a jucat mai nimic în primul sfert și CSM Oradea conducea după 10 minute cu 23-14. Sibiul a echilibrat meciul în al doilea sfert, iar la pauza mare, gazdele conduceau cu 42-35.

După pauză, pe teren a fost parcă o altă echipă a ”vulturilor”. Sibiul a egalat rapid, în minutul 33, apoi și-a continuat forcingul, iar după trei sferturi avea avantaj consistent, 58-50!  Nimic nu a mai putut opri echipa lui Rinkevicius în ultimul sfert, care s-a desprins și la 79-61. În final, după o repriză secundă perfectă, Sibiul s-a impus cu 79-66 și a sărbătorit o victorie uriașă, dar și o revanșă frumoasă după înfrângerile contra bihorenilor din sezonul trecut.

Yordan Minchev a încheiat în double-double (18 puncte, 10 recuperări), la fel fiind și Rareș Uță (12 puncte și 12 recuperări). Au mai punctat Pratt  13, Ivanov 10, Adnam 8, Kuti 6, Dragoste 5, Barro 4 și Gavriloaia 3.

Cu două victorii din tot atâtea jocuri, CSU Sibiu este lider în Conferința B, cu 4 puncte, la fel ca CSM Constanța și FC Argeș, ardelenii având însă un coșaveraj superior.

csu dă lovitura. victorie uriașă a sibiului la oradea!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu