victor cornea are planuri mărețe pentru viitor: ”să câștig un turneu de grand șlam și să fiu numărul 1 mondial”

Tenismenul sibian Victor Cornea își propune să termine anul în top 50 mondial la dublu și să își asigure prezența la Australian Open 2024. 

Tensimenul a anunțat că își dorește să termine anul în primii 50 sportivi la dublu, un țel greu, ținând cont că forma sa este una în scădere.  Pe termen lung, obiectivele sunt unele mărețe și extrem de greu de atins. ” Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii, și astfel să îmi asigur prezența la Grand Șlam-ul din Australia, la începutul anului viitor, Australian Open. Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei, și anume, să câștig un turneu de Grand Șlam și să ajung numărul unu mondial” a anunțat Victor pentru Revista VIVA. În prezent, sibianul este pe locul 68 ATP la dublu, cu 1202 puncte.

victor cornea are planuri mărețe pentru viitor: ”să câștig un turneu de grand șlam și să fiu numărul 1 mondial”

”Nu am mai avut parte de o astfel de iubire”

De când este împreună cu Andreea Bălan, Victor Cornea a câștigat mult în notorietate. Tenisemnul nu își face acum planuri pentru nuntă și pune pe primul plan cariera profesională. ”Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent. Reușim să trăim în momentul prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut” a mai spus tenismenul sibian.

Andreea Bălan adoră Sibiul

Partenera lui Victor Cornea, Adreea Bălan spune că iubește Sibiul, unde vine deseori pentru a fi alături de tenismen.  ”Părinții lui m-au plăcut din prima clipă și ne-am înțeles minunat. Ador să merg la Sibiu și să ne plimbăm în natură și în locurile unde el a copilărit. De asemenea, mama mea îl îndrăgește foarte mult pe Victor” a declarat Andreea Bălan în Viva. Andreea Bălan și Victor Cornea sunt cel mai mediatizat cuplu din showbiz.

victor cornea are planuri mărețe pentru viitor: ”să câștig un turneu de grand șlam și să fiu numărul 1 mondial”

 

Ultima oră

Comentariul meu