undă verde pentru noul ansamblu de blocuri din cartierul veteranilor. nu mai e nici o plângere din partea vecinilor

Un nou ansamblu rezidențial urmează să se construiască în apropierea Cartierului Veteranilor. În urma consultărilor publice, doi sibieni au făcut mai multe sesizări cu privire la acest proiect.

Unul dintre sibieni și-a exprimat dezacordul față de PUZ -ul respectiv și a amenințat cu darea în judecată pentru presupuse prejudicii, fără a exemplifica exact. De asemenea acesta și-ar fi dorit ca prin acest PUZ să se fi făcut şi pentru terenurile lui – din zona de studiu – propuneri de parcelare și pozare utilităti, dar fără să o fi solicitat la debutul întocmirii acestui PUZ prin solicitarea unui Certificat de Urbanism şi fără să fi contactat proiectantul cu o comandă de proiectare, contract şi plata serviciilor de proiectare.

undă verde pentru noul ansamblu de blocuri din cartierul veteranilor. nu mai e nici o plângere din partea vecinilor

O altă familie au făcut observații referitoare la proiect. Au amintit aspecte legate de reparcelare juridică viitoare, situația terenului care urmează să fie cedat pentru drumuri şi neclarități asupra unor suprafețe din documentație. Primăria Sibiu a concluzionat aceste sesizări ca fiind soluționate și clarificate. Mai mult, unul dintre sibieni a renunțat la sesizări.

Reamintim că 17 blocuri noi se vor construi cu trei niveluri supraterane și, suplimentar, cu mansardă sau nivel retras, vor fi ridicate pe un teren situat în continuarea cartierului Veteranilor de Război de la marginea municipiului Sibiu. În total, este vorba despre 236 de apartamente. Una dintre prioritățile din zonă este modernizarea drumului de acces – și anume strada General Grigore Baștan. 

Citește și: Cartier nou de blocuri în Sibiu – Se construiesc peste 230 de apartamente și 350 de locuri de parcare 

 

Ultima oră

Comentariul meu