accident pe dn 1 cu doi răniți, la ieșire din porumbacu de jos. un șofer nu a acordat prioritate

Un accident a avut loc marți seară, pe DN 1, la ieșirea din Porumbacu de Jos. În urma accidentului doi bărbați au fost răniți. Traficul este îngreunat.

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, la ieșirea din localitatea Porumbacu de Jos spre Brașov.

accident pe dn 1 cu doi răniți, la ieșire din porumbacu de jos. un șofer nu a acordat prioritate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 105J, un tânăr în vârstă de 25 de ani a intenționat să traverseze DN 1 dinspre Glâmboaca spre Porumbacu de Sus, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu spre Brașov de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Arpașu de Jos.

Conducătorul auto în vârstă de 47 de ani și pasagerul din mașina pe care acesta o conducea, un bărbat în vârstă de 44 de ani, tot din Arpașu de Jos, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

În zonă se circulă îngreunat, transmite IPJ Sibiu.

accident pe dn 1 cu doi răniți, la ieșire din porumbacu de jos. un șofer nu a acordat prioritate

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DN 1, în zona localității Porumbacu de Jos, la un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 47 de ani care a suferit un traumatism cranian. Bărbatul este transportat la spital conștient.  La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ care a acordat îngrijiri medicale si a transportat la spital un bărbat.Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DN 1, în zona localității Porumbacu de Jos, la un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 47 de ani care a suferit un traumatism cranian. Bărbatul este transportat la spital conștient.  La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ care a acordat îngrijiri medicale si a transportat la spital un bărbat.

De asemenea, SAJ SIBIU a intervenit cu un echipaj de tip B în localitatea Porumbacu de Jos, sens giratoriu, la un accident rutier produs între două autoturisme.  Echiapajele SAJ și ISU au asistat doi pacienți care au fost trasportati la UPU Sibiu. Echipajul SAJ ,a transportat la UPU un bărbat de 44 de ani care a suferit un TCC avut închis, traumatism costal și Hipertensiune arteriala.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu