accident cu un rănit în avrig. o șoferiță neatentă a intrat pe contrasens
FOTO arhivă

O șoferiță neatentă a cauzat un accident în orașul Avrig. Aceasta a intrat pe contrasens și a lovit o mașină condusă de un tânăr  de 21 de ani.

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe raza orașului Avrig. În timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, o femeie în vârstă de 28 de ani, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani. Ambii conducători auto sunt localnici.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital conștient. Fără probleme de trafic, transmite IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în Avrig la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane, un bărbat de 21 de ani care prezintă un traumatism la picior și a fost transportat la UPU Sibiu și o femeie. Aceasta a refuzat transportul la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu