sibieni la volan, fără permis de conducere, prinși de poliție în buzd, valea viilor și sibiu
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au continuat, în weekend, acțiunile pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor de către șoferi aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, ocazie cu care au fost constatate 15 infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 32 de permise de conducere, au fost retrase 53 de certificate de înmatriculare și s-au aplicat 580 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 180.000 de lei. Trei persoane au fost depistate la volan, deși nu aveau permis de conducere. 

Astfel, în 30 septembrie, în jurul orei 15:00, pe raza localității Buzd, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au depistat un localnic în vârstă de 34 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Apoi, în 1 octombrie, în jurul orei 17:00, în comuna Valea Viilor, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 29 de ani. Din verificările efectuate s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În aceeași zi, în jurul orei 19:00, în municipiul Sibiu, pe strada Smârdan, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au depistat un sibian în vârstă de 36 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

În toate cele trei cazuri, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu