patru tineri care ar fi consumat substanțe psihoactive, prinși la volan în județul sibiu
FOTO: arhivă

Patru șoferi sunt cercetați de polițiști după ce au fost testați cu aparatul Drugtest și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive.

În 29 septembrie, în jurul orei 23:30, pe raza localității Șelimbăr, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Prelungirea Bvd. Mihai Viteazu de către un sibian în vârstă de 20 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Apoi, în 30 septembrie, în jurul orei 11:00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Constantin Brâncoveanu de către un localnic în vârstă de 34 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În 1 octombrie, în jurul orei 02:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rahova de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea. Și el a fost testat cu aparatul Drugtest.

Jumătate de oră mai târziu, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada 1 Decembrie de către un localnic în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că testarea cu aparatul Drugtest nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că toate persoanele au fost conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În toate cazurile, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu