darius cîndea, performerul sibiului la valahia warriors championship. radu țicău, primul la masters

Sportivii sibieni antrenați de Marius Chera au avut rezultate bune la cea de-a treia ediție a concursului regional de culturism și fitness Valahia Warriors Championship Amateur, s-a desfășurat pe data de 1 octombrie, la Sala Transilvania.

Evenimentul de la Sibiu a fost organizat de cea mai mare federație de culturism IFBB și de Pro League, partea europeană a Federației din SUA. Turneul a fost la a treia ediție în România, la el participând doar culturiști de top, care vizează cardul de profesionist. În România, doar 10 culturiști dețin cardul de profesionist și Sibiul nu are pe nimeni la acest nivel.

darius cîndea, performerul sibiului la valahia warriors championship. radu țicău, primul la masters
Darius Cîndea

Cardul de profesionist, ținta pentru Daris Cîndea

Performerul serii pentru Sibiu a fost Darius Cîndea, care a obținut locul 2 la culturism, secțiunea clasic fizic. La acesată secțiune se punctează un fizic cât mai estetic, armonia corpului, o alură atletică, iar dacă sunt grupe de mușchi foarte dezvoltate, acestea se depunctează.

”Pentru Darius a fost primul său concurs după un an, el a avut un progres de masă musculară de 12 kg. Peste 3 saăptămâni vom avea un concurs internațional în Polonia, sâmbătă va fi echivalentul celui de la Sibiu, iar imediat a doua zi va fi unul internațional, în care Darius va încerca să obțină cardul de profesionist. Focusul nostru este acest concurs din Polonia, acolo vom fi în formă maximă” a explicat antrenorul de culturism Marius Chera.

Radu Țicău, primul la Masters

Polițistul sibian Radu Țicău a câștigat primul loc la Masters, unde au concurat sportivi peste 40 de ani. Deși are un job la mascați, în care este nevoit să lucreze uneori și noaptea, Radu Țicău reușește să fie în top la fiecare concurs. Antrenat de Marius Chera de trei ani, Radu Țicău respectă zilnic regula de bază, cu șase mese.

darius cîndea, performerul sibiului la valahia warriors championship. radu țicău, primul la masters
Radu Țicău

 

 

Ultima oră

Comentariul meu