accident cu doi răniți produs din cauza unui șofer neatent, între șura mare și slimnic (foto)
foto Arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 14, între localitățile Șura Mare și Slimnic.

accident cu doi răniți produs din cauza unui șofer neatent, între șura mare și slimnic (foto)

Un accident rutier a avut loc, luni, între Șura Mare și Slimnic. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Axente Sever, nu ar fi observat la timp autoturismele care circulau în coloană în fața sa, a virat brusc la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Vâlcea”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

accident cu doi răniți produs din cauza unui șofer neatent, între șura mare și slimnic (foto) accident cu doi răniți produs din cauza unui șofer neatent, între șura mare și slimnic (foto)

Două echipaje ale ambulanței SAJ și un echipaj de descarcerare de la ISU au ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. Șoferul din Vâlcea, dar și pasagera din mașina lui, în vârstă de 52 de ani, au fost răniți. „Femeia a suferit un traumatism toracic și costal, fiind stabilă. Bărbatul a prezentat stare confuzională post accident rutier”, informează Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cei doi pacienți au fost transportați la UPU Sibiu. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu