mașină răsturnată pe dn1, între porumbacu și scoreiu. o femeie a fost rănită (video)

Un accident a avut loc în această după-amiază, între Porumbacu și Scoreiu. Mai multe echipaje de poliție și de ambulanță au intervenit. O femeie a fost rănită.

Zeci de mașini așteaptă în coloană între Porumbacu și Scoreiu după ce o mașină s-a răsturnat pe DN1. Coloana de mașini se întinde pe trei kilometri. Circulația se desfășoară alternativ. „Polițiștii rutieri intervin de DN 1, la un autoaccident produs între Scoreiu și Porumbacu de Jos. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, o femeie în vârstă de 43 de ani, din jud. Vâlcea, la intersecția cu DC 50, Sărata, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit insula intersecției și a ieșit în afara carosabilului. Femeia a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital conștientă.

Fără mari probleme de trafic”. transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip B, între Scoreiu și Porumbacu de Jos la un autoaccident, un autoturism ieșind în decor. O femeie de 43 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și echipajul SAJ a asistat și a transportat victima la UPU SIBIU, ea suferind un traumatism de coloana cervicală. Revenim cu detalii.

 

Ultima oră

Comentariul meu