dragos iancu a fost duminică externat din spital. ”mă simt mai bine pe zi ce trece”

Fotbalistul lui FC Hermannstadt, Dragoș Iancu (21 ani) a fost externat sâmbătă din Spitalul Monza București, acolo unde luni  fost operat la peroneu de medicul Gabriel Dinu. 

Diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu și cu ruptură de ligamente și tendoane la gleznă, Iancu a părăsit Spitalul Monza, dar va mai rămâne câteva zile în București, pentru a îi fi schimbat pansamentul. Jucătorul va începe recuperarea la kinetoterapeutul de la FCSB, după ce îi vor fi scoase firele.

”Mă simt mai bine pe zi ce trece. Din ce am înțeles, peste o săptămână sau două o să-mi fie scoase firele. Dacă rana s-a închis bine, o să încep recuperarea. Voi începe să lucrez și în bazin, care este foarte important, din ce mi-a spus domnul doctor Dinu” a spus Iancu pentru Gazeta Sporturilor.

Duminica trecută, în meciul Petrolul – FC Hermannstadt 0-0, Valentin Țicu a avut o intrare tare din lateral, cu ambele picioare asupra lui Dragoș Iancu. Țicu i-a prins piciorul pe pământ lui Iancu, care a suferit o accidentare oribilă. Jucătorul Petrolului l-a vizitat ulterior la spital pe Dragoș Iancu.

Ultima oră

Comentariul meu