daniel paraschiv acuză că a fost faultat la golul rapidului. ”îmi sare gheata din picior”

Atacantul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a acuzat că a fost faultat în duelul cu rapidistul Iacob la faza premergătoare golului giuleștenilor, din minutul 3 al partidei. 

Paraschiv a fost faultat în duelul aerian cu Iacob, de la mijlocul terenului, însă centralul Szabolcs Kovacs a lăsat faza să continue, Braun a centrat și Ioniță a marcat. Nici perechea din camera VAR, Cătălin Popa și Raul Ghiciulescu, nu au sancționat intervenția lui Paul Iacob, spre surprinderea golgheterului Sibiului.

YouTube video

”Consider că a fost fault, m-a și împins, să zicem că a fost un contact mai ușor, nu se dă fault în primă fază, dar apoi se vede cum mă calcă, îmi sare gheata din picior și nici nu a fost nevoie să fie verificat acest gol, pe mine m-a surprins. Din nou, când se greșește împotriva echipelor mici, nu se vorbește prea mult despre asta și degeaba o fac eu, nu se vor lua măsuri!” a atacat Daniel Paraschiv la flash-interviul de la finalul meciului cu Rapid, scor 1-1.

”Un rezultat corect”

”Para” crede că remiza de pe noua arenă din Sibiu a fost una echitabilă. ”A fost un meci între două echipe foarte bune, care se află în continuare pe loc de play-off, o partidă disputată, un spectacol pentru suporteri. E păcat că nu au fost mai multe goluri, pentru că ocazii au fost, puteam să dăm și noi lovitura pe final, prin Jipa, însă cred că este un rezultat corect, poate un pic meritam noi mai mult victoria.”

”Avem nevoie și de trei puncte”

Jucătorul lui FC Hermannstadt speră ca echipa sa să înceapă să și câștige, pentru a își facilita drumul spre play-off. ”Suntem o echipă solidă, luptăm pentru șansele noastre în fiecare meci, însă încercăm să învățăm din toate greșelile pe care le comitem și să nu le mai repetăm pe viitor. Deși a fi invincibili îți dă forță ca grup, ca unitate, totuși avem nevoie și de trei puncte de la fiecare meci, pentru că avem un obiectiv îndrăzneț și doar așa putem să îl accedem. Vom juca la Craiova, o echipă foarte imprevizibilă, nu știm la ce să e așteptăm și va fi un duel încins și acolo” a anunțat Daniel Paraschiv.

FC Hermannstadt și Rapid București au remizat duminică, la Sibiu, scor 1-1. Echipa de pe malul Cibinului a rămas pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte din 11 meciuri.

Ultima oră

Comentariul meu