csu sibiu și-a aflat programul din fiba europe cup

CSU Sibiu și-a aflat programul jocurilor din Grupa B a FIBA Europe Cup, acolo unde va disputa șase partide în decurs de o lună. 

Federația Internațională de Baschet a stabilit programul jocurilor din FIBA Europe Cup, competiție în care va juca și CSU Sibiu. Echipa de pe malul Cibinului a mai jucat în FIBA Europe Cup în sezonul 2020-2021, când a ajuns până în play-off. Acum, trupa lui Rinkevicius a fost direct calificată în faza grupelor.

”Vulturii” vor avea un program infernal în lunile octombrie și noiembrie, cu meciuri din 3 în 3 zile, în campionat și în cupele europene. Cum se cunoaște, CSU face parte din Grupa B a FIBA Europe Cup, alături de Anwil Wloclawek (Polonia), Bilbao Basket (Spania) și Caledonian Gladiators (Marea Britanie).

CSU Sibiu va juca primul meci în grupă în Sala Transilvania, pe 18 octombrie, cu britanicii de la Caledonian. Ultimul joc din grupă, pe 22 noiembrie va fi în Polonia, cu Anwil, deținătoarea trofeului.

Se califică mai departe prima clasată din fiecare grupă, plus cele mai bune 6 echipe de pe locul 2 din cele 10 grupe. Polonezii de la Anwil sunt favoriții grupei, astfel că CSU Sibiu pare a se bate pentru locul 2, care poate aduce calificarea, cu spaniolii de la Bilbao.

Program CSU Sibiu în FIBA Europe Cup: 

18 octombrie: CSU Sibiu – Caledonian Gladiators

25 octombrie: Bilbao Basket- CSU Sibiu

01 noiembrie: CSU Sibiu – Anwil Wloclawek

08 noiembrie: Caledonian Gladiators – CSU Sibiu

15 noiembrie: CSU Sibiu – Bilbao Basket

22 noiembrie:  Anwil Wloclawek – CSU Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu