accident pe dn 14, la ieșirea din sibiu. o șoferița nu a acordat prioritate
Sursa foto: Facebook/INFO Trafic Sibiu

Polițiștii au intervenit duminică la un accident produs pe DN 14, la ieșirea din municipiul Sibiu. O femeie a fost transportată de urgență la spital.

„Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, dinspre Viile Sibiului, o femeie în vârstă de 49 de ani, din jud. Alba, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Șura Mare de către un medieșean în vârstă de 28 de ani. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital conștientă. În zonă se circulă îngreunat”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

accident pe dn 14, la ieșirea din sibiu. o șoferița nu a acordat prioritate
Sursa foto: Facebook/ INFO Trafic SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 14 la ieșirea din municipiul Sibiu la un accident rutier. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale unei femei de 49 de ani care a suferit un traumatism cranian și care a fost transportată la UPU Sibiu și unui bărbat de 28 de ani cât a refuzat transportul la spital”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

 

Ultima oră

Comentariul meu