motivație suplimentară pentru jucătorii lui fc hermannstadt înainte de meciul cu rapid. au banii la zi!

Chiar înaintea jocului de duminică cu Rapid București, jucătorii lui FC Hermannstadt au avut motive de bucurie, după ce au primit vineri toți banii restanți!

Cei doi acționari ai clubului FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar fac toate eforturile financiare ca echipa pregătită de Marius Măldărășanu să performeze în Superliga și Cupa României. Astfel, jucătorii și staff-ul tehnic sunt cu banii la zi, după ce vineri au primit toate restanțele, inclusiv salarii, bonusuri pentru obiective și prime de joc. Clubul a dat dovadă de profesionalism și a achitat și operația juniorului Dragoș Iancu la Spitalul Monza din Capitală. La stabilizarea financiară a clubului au contribuit și transferurile din vară, când Sibiul a vândut trei jucători și a încasat peste 800 mii euro.

Vestea că au toți banii pe carduri i-a bucurat pe jucătorii lui Marius Măldărășanu și va reprezenta o motivație în plus pentru jocul din etapa a 11-a, cu Rapid, programat duminică, de la ora 18.00, la Sibiu. Echipa sibiană este neînvinsă în ultimele șase etape de campionat și speră să prelungească această serie pozitivă.

FC Hermannstadt este în insolvență încă din septembrie 2021, atunci când clubul a semnalat datorii de cinci milioane de euro. Ulterior, datoriile s-au redus mult, prin aprobarea planului de reorganizare, iar în acest moment clubul mai are datorii de circa 300 mii euro.

motivație suplimentară pentru jucătorii lui fc hermannstadt înainte de meciul cu rapid. au banii la zi!

Ultima oră

Comentariul meu