transgaz începe anul viitor lucrările la conducta orlat - gura râului - păltiniş (video)

Transgaz începe anul viitor lucrările la conducta Orlat – Gura Râului – Păltiniş, a anunţat recent preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, la Congresul Central-European al Gazelor Naturale.

„Ne focusăm şi noi pentru a extinde orice fel de reţea şi suntem bucuroşi că, la Sibiu, în 2024, îi mulţumesc domnului Sterian (director general al Transgaz n.r.) pentru acea magistrală Alba – Sibiu care se va extinde pe porţiunea Orlat – Gura Râului – Păltiniş, care automat face şi mai ofertantă acea zonă, prin posibilităţile de dezvoltare ulterioară a reţelei”, a precizat Daniela Cîmpean.

Preşedintele CJ Sibiu a mai spus că dezvoltarea oricărei infrastructuri duce la o o creştere economică şi condiţii mai bune de trai în orice sat, comună, oraş.

„Dezvoltarea oricărei infrastructuri (…) este o gură de oxigen pentru orice comunitate locală. Din experienţa pe care o avem şi istoria locului ne arată că acolo unde se investeşte în infrastructură, comunităţile se dezvoltă armonios atât economic, cât şi social”, a mai arătat Daniela Cîmpean.

Daniela Cîmpean a subliniat că este important ca reţeaua de alimentare cu gaze naturale să se extindă, însă beneficiarii, cetăţenii să poată plăti ulterior tarifele de consum.

Ultima oră

Comentariul meu