șofer sibian băut, prins de poliție după ce a circulat haotic pe dn1 în județul bihor
foto HotNews

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Șura Mare, județul Sibiu, a fost prins băut la volan în Aleșd, județul Bihor în cursul zilei de joi.

Polițiștii au fost sesizați că un autotren circulă neregulamentar pe direcția Oșorhei – Aleșd. Au oprit vehiculul în trafic, pe D.N.1, în localitatea Lugașu de Jos, și au constatat că era condus de bărbatul de 48 de ani.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că vehiculul, un autotren cu semiremorcă, era condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Șura Mare, județul Sibiu.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul care conducea autotrenul prezenta o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.” scrie portalul de știri alesdonline.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd.

Ultima oră

Comentariul meu