porr, progres semnificativ pe șantierul autostrăzii sibiu - pitești

Compania austriacă Strabag a dominat clasamentul constructorilor de autostrăzi în România în luna august, cu lucrările la A3 Chețani – Câmpia Turzii. Pe locul al doilea s-a situat UMB, cu lucrări la A3, iar pe locul al treilea austriecii de la Porr, care au revenit în clasament cu lucrări la secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu – Pitești.

Podiumul este completat de Porr Construct, care a revenit în clasament datorită noului contract pentru Autostrada Sibiu – Pitești (A1), secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș. Subsidiara constructorului austriac Porr a raportat un prim progres semnificativ, de peste 8 puncte procentuale pe secțiunea unde va fi construit primul tunel din autostrada transcarpatică, scrie economica.net

În clasament urmează italienii de la WeBuild, cu un progres de 3,96 puncte procentuale pe secțiunea 5 Pitești – Curtea de Argeș a Autostrăzii Sibiu – Pitești (A1). Datele CESTRIN arată că s-a ajuns la un stadiu fizic de 46,62% pe acest tronson din cel mai important proiect rutier al țării.
porr, progres semnificativ pe șantierul autostrăzii sibiu - pitești

Ultima oră

Comentariul meu