fc hermannstadt i-a pregătit o surpriză fotbalistului care și-a rupt piciorul la meciul cu petrolul

Juniorul lui FC Hermannstadt, Dragoș Iancu împlinește vineri 21 de ani, iar conducerea clubului sibian i-a pregătit o surpriză frumoasă.

Accidentat grav în meciul cu Petrolul Ploiești, jucătorul lui FC Hermannstadt, Dragoș Iancu își serbează ziua de naștere la Spitalul Monza, acolo unde a fost operat de fractură de peroneu.  Jucătorul va fi externat sâmbătă, dar va mai rămâne câteva zile în Capitală, pentru a merge la control la medicul Gabriel Dinu, cel care l-a operat.

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat și care va fi cadoul pentru Dragoș Iancu, cu ocazia zilei sale de naștere. ”Cadou i-am pregătit deja o prelungire de contract și o mărire salarială. Îi trimtem actele pe email vineri, de ziua lui le și poate semna” a anunțat Dani Coman.

Dragoș Iancu câștiga până acum 2000 euro lunar, la care se adăugau primele de joc, însă odată cu semnarea noului acord va câștiga substanțial mai mult. Fotbalistul Sibiului va face recuperare cu kinetoterapeutul de la FCSB, Ovidiu Kurti și în mod normal în luna ianuarie poate reveni la antrenamente.

fc hermannstadt i-a pregătit o surpriză fotbalistului care și-a rupt piciorul la meciul cu petrolul

 

 

Ultima oră

Comentariul meu