Dispută între Cîmpean și Echert despre numirea Liviei Sava ca reprezentant al Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de Administrație al CJAS
foto: arhivă

În cadrul ședinței de joi, Președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean a avut mai multe discuții în contradictoriu cu consilierul USR, Adrian Echert, atât pe tema scumpirii colectării deșeurilor, cât și pe tema desemnării Liviei Sava ca reprezentant al Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Numirea Liviei Sava ca reprezentant al Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate a stârnit o discuție aprinsă între Președinta Consiliului Județean și consilierul județean, Echert. Disputa a început în momentul în care consilierul USR a cerut o justificare în ceea ce privește această decizie. Astfel, Daniela Cîmpean a descris-o pe Livia Sava ca fiind ”o persoană care cunoaște activitatea Casei și care este colega colegei dumneavoastră în ATOP”.

Adrian Echert a întrebat dacă (n.red. Livia Sava) este cumva un membru PNL, după care Daniela Câmpean a încercat să închidă subiectul. ”Nu cred că acesta este subiectul discuției și o să refuz să intru într-un astfel de dialog. Vă rog, altă întrebare!”, a spus aceasta. După scurt timp, Președinta a adăugat o completare „Eu știu că se apropie campania electorală, domnule Echert. Ați uitat când ați fost la mine în birou și am discutat despre consiliile de administrație, reprezentarea în consiliile de administrație, ce membri, unde și așa mai departe. Deci, vă rog, domnul Echert să mergem mai departe dacă nu mai sunt alte întrebări, de natură serioasă”, a mai spus Cîmpean.

Proiectul de hotărâre a trecut cu 24 de voturi pentru și 3 împotrivă.

 

Ultima oră

Comentariul meu