dani coman, despre meciul cu rapid: ”este unul aparte pentru mine, îmi doresc victoria”

Președintele clubului de Liga 1 FC Hermannstadt, Dani Coman își dorește o victorie a echipei sale în disputa de duminică, de pe Stadionul Municipal, cu Rapid București.

FC Hermannstadt are duminică, de la ora 18.00 un joc greu cu Rapid, una din candidatele la titlu în acest sezon.

Feroviarii au cinci jocuri fără înfrângere în campionat și au urcat pe locul 3, în timp ce sibienii sunt pe 5 și au adunat șase meciuri fără eșec. Astfel, duminică, pe noua arenă din Sibiiu se anunță un meci spectaculos și deschis oricărui rezultat.

”Avem un meci foarte greu cu Rapid, ei vin după o perioadă bună, cu victorii,  dar eu am mare încredere în jucători și antrenori și îmi doresc o victorie. Nu ne gândim câte meciuri vom aduna fără înfrângere, ne gândim doar la meciul cu Rapid, pe care vrem să îl câștigăm, îmi doresc trei puncte și am încredere că le vom obține” a declarat Dani Coman pentru Ora de Sibiu.

Actualul președinte al FC Hermannstadt a trăit cele mai frumoase momente ca jucător la Rapid București, cu care a câștigat de două ori Cupa României (2006, 2007), o Supercupă (2007), un titlu de vicecampion (2006) și a fost sfert-finalist în Cupa UEFA (2006). Cu siguranță, disputa contra Rapidului este una specială pentru Dani Coman.  ”Este un meci aparte, dar pentru mine contează doar echipa la care sunt, îmi fac treaba cât pot de bine la Sibiu, iar duminică seara îmi doresc să fim cei care ne vom bucura la finalul jocului” a mai spus Dani Coman.

Conducătorul lui FC Hermannstadt a jucat pentru Rapid între anii 2004-2008 și 2010-2012.

dani coman, despre meciul cu rapid: ”este unul aparte pentru mine, îmi doresc victoria”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu