acs mediaș la a patra victorie consecutivă în liga 3. alex curtean: ”suntem un club mic, dar aspirăm la mai mult”
În etapa a șasea a Seriei 9 din  Liga 3, ACS Mediaș a reușit vineri al patrulea succes consecutiv în campionat,  3-0 cu Viitorul Cluj. 
Ca și meciul precedent, jucătorii medieșeni au ieșit de la cabine pe Stadionul 8 Mai, afișând mesajul prin care cer să joace pe Stadionul Gaz Metan. ”Acasă, pe Stadionul Gaz Metan. Stadionul comunității din anul 1950” a fost mesajul afișat de fotbaliștii echipei gazdă.
Echipa lui Mihai Ianc a reușit cel mai categoric succes al său în startul de sezon, 3-0 cu Viitorul Cluj. Medieșenii au deschis scorul în minutul 26, după ce Nițu a marcat un autogol, fiind lovit de mingea respinsă de portar la șutul lui Man. Bogdan Rotar a dus scorul la 2-0, chiar  înainte de pauză.  Cristi Pajco a închis tabela la 3-0 în minutul 87, după pasa lui A. Bîrsan. 
acs mediaș la a patra victorie consecutivă în liga 3. alex curtean: ”suntem un club mic, dar aspirăm la mai mult”
ACS Mediaș la urcat pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Unirea Ungheni, care are un golaveraj mai bun.
După ce a marcat vineri, Bogdan Rotar speră ca echipa sa să continue rezultatele pozitive. ”Jocul a fost foarte bun și am câștigat, asta e cel mai important. De la meci la meci jucăm tot mai bine. O luăm pas cu pas și speră să acumulăm cât mai multe puncte, asta dă putere echipei, mai ales că atuul nostru este grupul. Îmi doresc să fim pe primul loc, pentru asta ne-am apucat de fotbal ” a declarat Bogdan Rotar, jucătorul împrumutat de la FC Hermannstadt.
Alex Curtean cere răbdare
Directorul sportiv Alex Curtean este mulțumit de ultimele rezultate ale echipei. ”Suntem foarte fericiți pentru încă o victorie, ne bucurăm pentru jucători și antrenori, au făcut o muncă minunată în ultima lună și jumătate și suntem bucuroși că se văd rezultatele. Meciul de la Bistrița va fi ca oricare altul, este o echipă bună,  care a jucat sezonul trecut finala barajului de promovare, este un club serios, cu tradiție în fotbalul românesc. Au un antrenor foarte bun, o conducere foarte bună, va fi un joc foarte greu, dar sperăm că putem scoate cât mai mult. Suntem un club mic, aspirăm la mai mult, dar cu răbdare” a anunțat managerul sportiv Alexandru Curtean.
Pentru Mediaș urmează o deplasare foarte dificilă, la Bistrița, una din favoritele la promovare.
acs mediaș la a patra victorie consecutivă în liga 3. alex curtean: ”suntem un club mic, dar aspirăm la mai mult”
Mihai Ianc: Nu mă uit la clasament”
Antrenorul Mihai Ianc și-a felicitat jucătorii și crede că următoarele două deplasări vor arăta unde este echipa la acest moment.  ”Felicit băieții, au știut să mobilizeze, au înțeles mesajul trimis. Ca să câștigi atâtea meciuri la rând în seria asta de  Liga 3 nu este ușor pentru nicio echipă. Este meritul lor, s-au pregătit foarte bine în ultima perioadă, cu muncă și modestie, în fotbal nu poți să dai greș. Țin să le mulțumesc suporterilor că ne-au fost alături și pentru susținerea care o arată acestor copii. În clasament am mai spus să ne uităm după opt etape, acum luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum, dar eu nu mă uit la clasament. Începe un program mai greu, jucăm cu două echipe foarte bune în deplasare, cu Bistrița și Ungheni, care ne vor arăta unde suntem” a susținut tehnicianul echipei medieșene.
acs mediaș la a patra victorie consecutivă în liga 3. alex curtean: ”suntem un club mic, dar aspirăm la mai mult”

Ultima oră

Comentariul meu