un român a câștigat celebrul concurs ”america's got talent”. adrian încasat un milion de dolari pentru un număr de dresaj spectaculos (video)
foto paginademedia.ro

Adrian Stoica și câinele său, Hurricane, au câștigat sezonul 18 al emisiunii America’s Got Talent, difuzată de postul de televiziune NBC. Românul a plecat acasă cu un premiu în valoare de 1 milion de dolari și cu șansa de a susține un spectacol în Las Vegas.

Adrian Stoica și border collie-ul său au cucerit publicul instant, încă de la începutul emisiunii America’s Got Talent. La audiții au făcut o demonstrație de diverse trucuri pe melodia „Better When I’m Dancing” a lui Meghan Trainor. Nici în finala show-ului de talente nu au dezamăgit, transmite portalul de știri PlayTech.

Echipa formată din dresor și câine au prezentat mai multe trucuri pe melodia „Crazy Little Thing Called Love” a trupei Queen. La numărul lor a fost solicitată să participe și Vergara, pentru a-i sprijini. Spectatorii s-au ridicat în picioare la finalul momentului de pe scenă, aplaudându-i minute în șir.

Într-o intervenție pentru presa străină, Adrian Stoica a mărturisit că a fost șocat să afle că el și cățelușa sa au câștigat show-ul american de talente. Românul a dezvăluit că plănuiește să meargă la o plimbare, în încercarea de a sărbători reușita, după care să se odihnească fiindcă este foarte obosit.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu