tristețe printre colegii șoferului mort în explozia din valea aurie. patron: ”era un băiat deosebit și implicat”
Explozia de la apartamentul din Valea Aurie, în urma căreia soții Mariana și Marius Racovițan au murit, a lăsat un gol nu doar printre prieteni și familie ci și printre colegii de la muncă.
Marius, șofer de TIR la o firmă de transport din Poplaca, a lăsat în urma lui tristețe printre colegii cu care se înțelegea foarte bine. Administratorul firmei MPS Carmprod SRL aduce doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius. Acesta era șofer de TIR la firma sibiană de peste șapte ani, timp în care niciodată nu au existat conflicte. „De șapte ani lucra la noi și ne înțelegeam foarte bine. Era un băiat deosebit și foarte implicat în ceea ce făcea”, spune administratorul firmei.
Mariana avea 51 de ani, iar soțul ei, șofer de TIR la o firmă de transport din Sibiu, avea 46 de ani. Șoferul de camion făcea curse internaționale, dar se întorcea acasă săptămânal. Administratorul a rămas șocat în momentul în care a aflat despre tragedia petrecută în weekend. „N-am avut cuvinte. A fost neașteptat”, spune patronul.
Administratorul firmei și colegii i-au condus pe Marius și Mariana pe ultimul drum miercuri. Colegii au format un alai cu TIR-urile în semn de respect și recunoștință pentru cei doi.(DETALII AICI)
Reamintim că Marius Racovițan și Mariana au sfârșit tragic în urma exploziei în apartamentul unde locuiau, din cauza acumulării de gaze. Bărbatul s-a întors sâmbătă noaptea din cursă și când a aprins lumina, s-a petrecut explozia. Marius și Mariana se mutaseră în apartamentul de pe strada Iazului în urmă cu câțiva ani în urmă și erau căsătoriți din 2014, iar ocazional aveau grijă de o nepoată.

Ultima oră

Comentariul meu