directorul romgaz, răzvan popescu, solicită simplificarea acordării avizelor şi predictibilitate (video)

Directorul general al Romgaz, Răzvan Popescu, solicită legi predictibile şi care să permită acordarea de avize mai uşor, pentru investitori. Acesta a fost prezent joi, la Sibiu, la Congresul Central – European al Gazelor Naturale.

„Cu siguranţă o predictibilitate şi orice îmbunătăţire în obţinerea acestor avize ar fi cu siguranţă benefică şi dorită de mediul de business, cu toate că ne-am obişnuit să lucrăm în acest mod, ne adaptăm la orice schimbare, dar cu ajutorul digitalizării, cu ajutorul acestei conlucrări şi a unei vizibilităţi mai bune spre viitor, considerăm că şi noi putem transmite investitorilor, cât şi să ne asumăm anumite investiţii într-un cadru mult mai predictibil”, a declarat directorul general al Romgaz, Răzvan Popescu.

Directorul general al Romgaz a mai vorbit despre investiţiile companiei în  zăcământul de la Caragele, unde va începe în următoarele luni săparea de noi sonde de mare adâncime, pentru a vedea „adevărul geologic la nivelul acestui proiect”, considerat unul dintre cele mai mari.

 

Ultima oră

Comentariul meu