soții decedați în explozia din valea aurie, conduși pe ultimul drum cu un alai de zeci de tir-uri (video)

Soții decedați în urma exploziei de la apartamentul din cartierul Valea Aurie au fost conduși pe ultimul drum, miercuri. Zeci de TIR-uri, de la compania unde lucra bărbatul, au format coloană în spatele dricului unde se aflau trupurile neînsuflețite ale celor doi.

Mariana și Marius Racovițan au fost conduși de prieteni și apropiați pe ultimul drum, dar si de colegii bărbatului care au venit cu TIR-urile firmei unde acesta era șofer. Cei doi soți au murit pe loc în urma exploziei din apartamentul de pe strada Iazului. Mariana avea 51 de ani, iar soțul ei, șofer de TIR la o firmă de transport din Sibiu, avea 46 de ani. Cei doi au sfârșit tragic în urma exploziei din cauza acumulării de gaze. Bărbatul s-a întors sâmbătă noaptea din cursă și când a aprins lumina, s-a petrecut explozia.

Colegii se serviciu ai bărbatului s-au mobilizat și au participat cu mai multe TIR-uri la înmormântarea prietenului lor. O fotografie cu Mariana și Marius a fost prinsă pe unul dintre TIR-urile care i-a condus pe ultimul drum pe cei doi soți.

@mihaimatia♬ Cel mai mare necaz – Florin Cercel

Citește și: Explozia din Valea Aurie: Soții Marius și Mariana au murit pe loc. Bărbatul se întorsese dintr-o cursă cu TIR-ul

Marius și Mariana se mutaseră în apartamentul de pe strada Iazului în urmă cu câțiva ani în urmă și erau căsătoriți din 2014, iar ocazional aveau grijă de o nepoată.

Reamintim că explozia a avut loc duminică dimineața, la un apartament de pe strada Iazului a avut loc o explozie în urma căruia două persoane au decedat și alte 20 de persoane  au fost evacuate din imobil, dintre care patru au suferit atacuri de panică. (VIDEO FOTO)

Citește și: Explozie puternică într-un apartament din Valea Aurie. Două persoane au murit! Zeci de locatari evacuați! (video foto)

 

Ultima oră

Comentariul meu