gavriloaia după startul de sezon al csu sibiu. ”sunt încă multe aspecte de îmbunătățit”

Baschetbalistul de la CSU Sibiu, Aurelian Gavriloaia (22 ani) este mulțumit de startul de sezon al echipei sale în cupă și Liga Națională, dar avertizează că sunt multe aspecte de îmbunătățit în joc. 

Jucătorul originar din București este la cel de-al cincilea sezon la BC CSU Sibiu și a mai jucat în urmă cu doi ani la SCM U Craiova. Aurelian Gavriloaia a câștigat Cupa României în 2019 și a disputat finala Ligii în același an cu CSU.

CSU Sibiu a câștigat turneul de cupă de la Constanța și s-a impus în prima etapă a campionatului, cu Vâlcea, un start de sezon bun pentru ”vulturi”.

”Echipa noastră are parte de un început de sezon îmbucurător. Unul dintre obiectivele echipei în acest început de sezon a fost să ne calificăm în Final 8-ul cupei  și am reușit acest lucru. Apoi a urmat și prima victorie din campionat cu Vâlcea, deci personal aș putea doar să mă bucur pentru acest început de sezon, dar asta nu înseamnă că ne vom culca pe o ureche. Sunt încă multe aspecte de îmbunătățit în jocul nostru, pentru a ajunge la nivelul dorit. Sunt încrezător că atât eu, cât și echipa, vom lucra cu determinare și vom pune accentul pe obținerea celor mai bune rezultate până la încheierea sezonului” a declarat Gavriloaia.

gavriloaia după startul de sezon al csu sibiu. ”sunt încă multe aspecte de îmbunătățit”

”Grupa noastră, cea mai dificilă”

Fundașul lui CSU Sibiu este convins că echipa va avea o comportare bună și în grupa de FIBA Europe Cup. ”În ceea ce privește FIBA Europe Cup, consider că grupa noastră este poate una dintre cele mai dificile din competiție. Știu că pe teren propriu, datorită fanilor și aportul pe care aceștia și-l aduc meci de meci, vom încerca să ne luptăm de la egal la egal cu toate echipele ce vor veni în Sala Transilvania. Pe această cale aș dori să le mulțumesc încă o dată fanilor că sunt mereu alături de echipa galben albastră!” a spus Gavriloaia.

CSU Sibiu este într-o grupă alături de Anwil Wloclawek (Polonia), Bilbao Basket (Spania) şi Caledonia Gladiators (Marea Britanie).

 

Ultima oră

Comentariul meu