fc hermannstadt a scos la vânzare biletele pentru meciul cu rapid. prețuri ca la jocul cu fcsb

FC Hermannstadt a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu Rapid București, programat duminică, 1 octombrie, de la ora 18.00. 

Clubul sibian a scos la vânzare miercuri seară tichetele de acces pentru următorul meci de campionat, cu Rapid București, programat duminică, 1 octombrie, de la ora 18.00 și care va conta pentru etapa 11 din Superliga.

Prețurile sunt aceleași cum au fost și pentru jocul cu FCSB: 100 lei la Tribuna 1, 90 lei la Tribuna 2 și 50 lei la peluze. La Tribuna 2 se pot achiziționa tichete Family Zone, cu loc alăturat pentru copii, la preț redus la jumătate.  Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților. Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

Cu siguranță, jocul va naște din nou un interes major la Sibiu, astfel că este de așteptat ca Stadionul Municipal să fie din nou plin, cum a fost la partida cu FCSB. Clubul sibian va păstra tichete și pentru casa de bilete de la Stadionul Municipal, urmând să anunțe ulterior programul când acestea pot fi achiziționate.

fc hermannstadt a scos la vânzare biletele pentru meciul cu rapid. prețuri ca la jocul cu fcsb

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu