polițist din sibiu, decedat. ipj: „plecarea lui timpurie lasă un gol imens”

Este doliu la IPJ Sibiu în urma decesului lui Mihai Abrudan, un tânăr polițist. Plecarea lui timpurie a lăsat un gol imens în inimile tuturor, spun reprezentanții instituției. 

Mihai Abrudan a fost un polițist profesionist, deschis și jovial, după cum îl descriu colegii lui de la IPJ. În cursul zilei de luni, el a suferit un infarct. 

„De ieri, pentru Mihai timpul a stat în loc, iar noi ne-am cutremurat la auzul veștii că inima lui a încetat să mai bată! Dincolo de polițistul profesionist, noi ni-l vom aminti mereu ca omul deschis și jovial, mereu pregătit să dea o mână de ajutor și un sfat prețios! Plecarea lui timpurie lasă un gol imens în familie, printre prietenii și foștii lui colegi!”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. 

polițist din sibiu, decedat. ipj: „plecarea lui timpurie lasă un gol imens”

IPJ Sibiu este alături de familia îndoliată. Cei care doresc să-l conducă pe Mihai pe ultimul drum o pot face miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 14:00, la Biserica Ortodoxă „Sf. Ioan Botezătorul” și „Sf. M. Mc. Dimitrie” de pe Calea Poplăcii din municipiul Sibiu.

Mihai Abrudan avea 46 de ani, era angajat în poliție din anul 2001, iar în perioada 2002 – 2022 a fost expert criminalist. Anul trecut, s-a pensionat din cauza problemelor medicale.

Ultima oră

Comentariul meu