Petrișor Petrescu, înainte de meciul cu Sepsi. ”De ce să nu visăm la finală?”

Mijlocașul ofensiv al echipei FC Hermannstadt, Petrișor Petrescu (30 ani) își dorește un succes în jocul de miercuri, de cupă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

În primul meci din grupa A din Cupa României, FC Hermannstadt va juca miercuri, de la ora 18.30, la Sibiu, cu Sepsi Sfîntu Gheorghe, iar învingătoarea va face un pas mare spre sferturile de finală. Din Grupa A mai fac parte Petrolul Ploiești, Corvinul Hunedoara, Chindia Târgoviște și Progresul Pecica. Cele două echipe care se înfruntă miercuri pe noua arenă din Sibiu s-au mai întâlnit în acest sezon în campionat, la Sfântu Gheorghe, unde a fost egal, 1-1.

„Cu siguranță o să fie un meci frumos, deschis și noi 100% vrem să continuăm parcursul în Cupa României. Și ei vor vrea același lucru și cel mai bun va câștiga cele trei puncte” a anunțat Petrișor Petrescu.

După ce președintele clubului, Dani Coman a anunțat că obiectivul este finala cupei, Petrișor Petrescu visează și el să joace din nou în ultimul act al competiției ko. A mai făcut-o o dată cu Sibiul, în 2018, sub comanda lui Alex Pelici.

”De ce să nu visăm la finala cupei?  Atâta timp cât sunt șanse, de ce să nu crezi în ele?” a mai spus mijlocașul de bandă dreapta al trupei de pe Cibin. În acest sezon, Petrișor are patru apariții în campionat, totalizând 38 de minute și a înscris un gol superb în disputa cu FC Voluntari. În meciul de cupă, Petrescu a fost integralist în cele 120 de minute jucate la Slobozia.

Formația lui Marius Măldărășanu este la șapte partide oficiale la rând fără eșec, șase în campionat și una în cupă.

În cariera sa, Petrișor a mai evoluat la Voința Sibiu, FC Cisnădie și Academica Clinceni.

Petrișor Petrescu, înainte de meciul cu Sepsi. ”De ce să nu visăm la finală?”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu